Fantastiske gitarister

Det som er sikkert og visst er at det finnes et hav av fantastiske gitarister der ute. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen av de flotte gitaristene som finnes der ute.

Rory Gallagher

Om du er glad i blues bør du sjekke ut denne fantastiske artisten. Han er overraskende lite kjent, men hans gitarlyd er absolutt noe unikt.

Stevie Ray Vaughn

Dette er også en bluesgitarist som virkelig visste hva han holdt på med. Ikke bare hadde han en fantastisk lyd i gitaren sin, men han har også en stemme som mange der ute er svært misunnelig på.

Eric Clapton

Det ser ut til at det anbefales en rekke bluesmusikere i denne artikkelen, men de er jo noen av de beste gitaristene der ute. Det er jo det at Gitaren er et instrument som er perfekt laget for blues.

Dimebag Darrell

Om du er fan av moderne metall bør du sjekke ut denne fyren, som virkelig har satt sitt preg på sjangeren sammen med bandet Pantera.

Buddy Holly

Hvis du liker litt country og litt blues er dette gitaristen som du virkelig bør sette deg inn. Han har inspirert mange, inkludert George Harrison og Eric Clapton.

Joni Mitchell

Hun er en artist som harmonerer stemmen sin utrolig godt sammen med gitaren. Dette er en type musikk du lett kommer til å forelske deg i.

Slash

Vi kan jo ikke glemme Slash fra Guns N’Roses. Han er en gitarist som ikke bare er kjent for sin utrolig gitarspilling, men han er også kjent for sin ikoniske look.

John Lennon

Dette er en gitarist som står bak mange klassikere og som virkelig har satt sitt preg på musikkhistorien. Vi kjenner ham nok alle fra The Beatles.

Dette er bare noen gitarister som har gjort skikkelig stort inntrykk på musikkhistorien. Kanskje du vet om flere?